O meni

Autor:

davorin cernogaIako sam završio Pravni fakultet u Osijeku, internet marketingom se bavim od 2008 godine kad se zapošljavam u Escape-u. No, može se reći da me sve što je povezano sa informatikom zanima još od 1991 godine kada dobivam svoje prvo računalo – popularni Commodore 64. Danas, dosta godina i brdo različitih računala i operativnih sustava poslije, želja da naučim nešto novo je još uvijek jaka kao i prije 20-ak godina. Može se reći da mi ta želja uvelike “pomaže” u mom poslu s obzirom da se prije svega bavim Google Adwordsima, ali i ostalim sferama interneta poput SEO-a i društvenih mreža – tehnologijama koje se svakodnevno mijenjaju i svakim trenutkom su sve više povezanije i povezanije.

Ova znanja uspješno primjenjujem ne samo na poslu ali i na vlastitim projektima gdje ponekad testiram i razne teorije i pretpostavke. Ovo mi omogućuje da uvijek budem upoznat sa najnovijim trendovima kao i da uspješno donesem odluku o tome što i kako funkcionira.

U vrlo rijetkim trenucima slobodnog vremena pokušavam se opustiti što je više moguće. Tada uživam u vožnji biciklom, čitanju dobre knjige, kuhanju različitih jela od riže ili igranju sa svojim perzijskim mačkom Gremlinom. No, ponekad želim podijeliti svoju vedrinu sa ostalim ljudima pa povremeno nastupam i kao stand-up komičar. Neznam da li je zato što sam jako loš, ili što sam jako dobar, ali znam da mi se ljudi smiju dok nastupam 😉

Blog:

Ovaj blog na kojem se nalazite je prvotno pokrenut sa razlogom da na njemu pišem i podijelim svoja mišljenja o različitim stvarima koje dodiruju sve sfere internet marketinga. Međutim, neki tekstovi su i malo manje povezani sa internet marketingom, tj. mogli bismo reći da se obrađuju i teme koje su općenito povezane sa internetom.

Svi tekstovi koji se nalaze na ovom blogu su pisani u dobroj namjeri da podijelim ideje ili znanje koje imam o određenim stvarima. Tko zna, možda ću potaknuti i Vas koji čitate ovaj blog da podijelite određena znanja ili ideje sa mnom. U svakom slučaju, zahvalan sam Vam što se nalazite na mojem blogu i što nalazite moje tekstove zanimljivima. Nadam se da ste naučili nešto ili da sam Vas potaknuo da dodatno istražite određenu temu.

Kontakt:

E-mail: cernoga.davorin [ at ] gmail.com
Skype: davorin.contra
LinkedIn profil
Twitter profil
Google+ profil
Facebook profil

Pravno:

Svi tekstovi koji su objavljeni na ovoj stranici su u vlasništvu njegovog autora. Svi tekstovi i/ili dijelovi tekstova su slobodni za kopiranje i korištenje na drugim stranicama ali samo u svojim neizmijenjenim oblicima (bez ikakvih prepravaka). U gore opisanom slučaju korištenja dijela i/ili cijelog teksta potrebno je staviti referencu odakle je tekst preuzet i autora samog teksta.

Stavovi i mišljenja iskazana u člancima i/ili komentarima na ovoj web stranici su moji osobni stavovi i ne odražavaju stavove mojih poslovnih partnera i/ili tvrtki u kojima radim ili u kojima sam radio.