Tko je like-ao vašu stranicu?

Kako da vidim tko je Like-ao moju Facebook stranicu? Pitanje koje na koje jako često nailazim zadnjih dana. Na svu sreću, Facebook je omogućio (na vrlo jednostavan način) da se vidi upravo to – tko je kliknuo na like naše stranice.

Prvo što se treba napraviti je kliknuti na “novi” facebook insight i zatim kliknuti na link “likes” gdje će nam se otvoriti grafovi sa podacima o novim likeovima u zadanom vremenu kao i demografski podaci o osobama koje su kliknule na like naše facebook stranice.
facebook like 0
Zatim kliknemo na link koji se nalazi na desnoj strani demografskih podataka.
facebook likes 1
I to je to! Sada možemo na vrlo jednostavan način vidjeti sve osobe (imena i njihove slike).
facebook likes 2
Jako koristan podatak ukoliko organizirate igre na facebooku a jedan od uvjeta je i da je potencijalni pobjednik like-ao vašu stranicu. I ne, sada nećemo o facebook pravilima što se tiče nagradnih igara – to ostavljam za jedan od sljedećih postova.

Treba napomenuti da se u zadnje vrijeme dosta događa oko facebooka i njegovog insighta o čemu sam već pisao ali i dalje se događaju sitne promjene. Tako sam prošlog tjedna primjetio da se ispod svakog posta više ne nalaze fraze poput “impresija” ili “feedback-a” već se sada umjesto njih nalaze fraze “people reached” i “people talking about this”.
facebook likes 3

Svidjelo vam se? Podijelite i sa drugima…Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

You may also like...