Odgovori za one koje zanima kako pobaciti kod kuće

Da, tražili ste određene informacije. Informacije koje se odnose na upite poput: “kako izazvati spontani u ranoj trudnoci”, ili “kako prekinuti trudnocu prirodnim putem”…

Ali, vjerojatno ste zaboravili na određene informacije (koje se nalaze u ovom tekstu). Te informacije, kad se uistinu promisli o njima, vas mogu ponukati da se zapitate. …da si postavite pitanje o opravdanosti tog čina unutar svog doma.

Ja vas neću nagovarati da odustanete od tog čina.

Ali, moram vam reći da su rizici preveliki, ako radite taj “zahvat” sami.

Znam da se nalazite u vrlo teškoj situaciji, ali riskirate puno više nego ste možda toga svjesni.

Već samim time što pretražujete te upite poput “kako izazvati spontani kod kuće” znači da ste dovedeni do određenog zida. Da ne vidite ni jedno drugo rješenje vašeg problema. Ali, samo zato što ga trenutno ne vidite ne znači da on ne postoji.

Vjerojatnost je da ste odlučili ne reći o svojoj situaciji svojim roditeljima ili bližnjima. Razlozi za to mogu biti mnogobrojni. Ja ih neću nabrajati jer svatko od vas je posebna osoba i ima svoju “posebnu situaciju”.

Ipak, razmislite o tome tko su osobe koje su se nalazile u vašem životu kad je bilo najteže. Ne samo kad je bilo najteže, već i kad ste bili sretni. Tko su osobe s kojima ste dijelili svoj smijeh, sreću, ali i svoje suze i tugu…?

To su osobe koje vas poznaju, to su osobe kojima je stalo do vas.

To su osobe kojima možete povjeriti svoje probleme. Moguće je da će te osobe prvo reagirati na neočekivani način. Čak je i moguće da će biti ljute. Ali zapamtite da se radi o osobama kojima je stalo do vas.

Svatko na neočekivane vijesti reagira na određeni buran način. Ali, isto tako se svatko nakon određenog vremena smiri i prihvati tu informaciju. Zbog toga, nemojte se bojati reći o svojoj situaciji osobama kojima je stalo do vas. Zapamtite da će moguća prva negativna reakcija vrlo brzo proći. Zapamtite da je tim osobama stalo do vas i vašeg zdravlja.

Jer ovdje morate misliti i o svojem zdravlju. Vi morate misliti i o vama. Vi ste posebna osoba i kao takva ste nezamjenjiva.

Nažalost, pojmovi koje ste pretraživali na Google tražilici te zbog kojih sada čitate ovaj tekst, uz sebe vežu i veliku dozu opasnosti. Opasnosti po vaše zdravlje, i na kraju krajeva, po vaš život.

Nemojte se zavaravati, svaki postupak u kojem “sudjeluje” vaše tijelo je potencijalno opasan postupak za vaše zdravlje. Opasnost postaje puno veća ukoliko “zahvate” na vašem tijelu čini osoba bez formalnog znanja. Nažalost, opasnost se množi ako se “zahvat” radi kod kuće, bez prikladnih instrumenata.

Stručne osobe su se nekoliko godina školovale, među ostalim, upravo i za postupke abortusa. Zbog toga su one najbolje za takve postupke. Ne treba zaboraviti niti to da “stručne” osobe imaju iskustva.

Ponekad stvari krenu u neočekivanom smjeru. Tada je najbolje da se postupkom bavi osoba koja ima iskustva. Iskustva kojeg vi nemate.

Potražite pomoć stručnih osoba. One imaju znanje i iskustvo koje može značiti razliku između zdravlja i žalovanja cijelog života.

Potražite pomoć u bolnici. Nemojte se obeshrabriti ako naiđete na još jedan zid. Budite ustrajni, jer vi imate svoja prava bez obzira na to što netko misli drugačije. Ako ne možete pomoć dobiti u bolnici, raspitajte se u privatnim klinikama. Raspitajte se o dobivanju pomoći putem ženskih udruga. Nemojte odustajati. Vaša situacija je teška, a samim time to znači i da je pronalaženje rješenja – teško.

Najvažnije je da ne odustanete. Najvažnije je da se sjetite osoba koje vas vole. Najvažnije je da shvatite da ste vi nezamjenjivi. Nemojte riskirati svoj vlastiti život. Jer, Vi ste dragocjeni.

Nemojte raditi one stvari koje bi mogle rastužiti osobe koje vas vole.

PS: Ovaj tekst je nastao kao “pomoć” koju mogu ponuditi svim onim osobama koje dolaze na moju web stranicu putem Google tražilice a kao link na tekst Raste broj pretraga za izazivanje pobačaja kod kuće. Nažalost, jedina vrsta pomoći koju mogu ponuditi tim osobama su riječi napisane gore. Volio bih kad bih mogao više ponuditi…

 

Svidjelo vam se? Podijelite i sa drugima…Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

You may also like...