O meni

Kratke crtice o meni

Kažu da se čovjeku dogodi svega par događaja u životu koji toliko utječu na njega da od tada on gleda svijet drugačijim očima. Moj zadnji takav događaj koji je tako utjecao na mene se dogodio 2016. godine rođenjem mog (prvog?) sina. Od tada svijet više ne gledam istim pogledom.

A što je to točno što gledam po svijetu? Možda i previše toga jer dosta često nemam vremena da pogledam, pročitam, testiram ili istražim sve što me zanima. Na žalost, zbog toga moram birati što ću zaista pogledati a što ću pogledati kad budem imao slobodnog vremena.

Davorin
mikrofon

Naravno, najviše snage (i živaca) ulažem u vrijeme sa svojim sinom. Ali, volim i neke druge aktivnosti poput nezaobilaznog bicikliranja, kuhanja “što-bi-bilo-ako-ovo-stavim-unutra” jela u kuhinji, čitanja laganih knjiga (nažalost, ne laganih po broju stranica), smišljanju fora za buduće Stand Up nastupe... Ne znam da li je zato što sam jako loš, ili što sam jako dobar, ali znam da mi se ljudi smiju u vrlo rijetkim trenutcima kad nastupam.

Na profesionalnom planu se bavim digitalnim marketingom od 2008. godine.  No, može se reći da me sve što je povezano s informatikom zanima još od 1991. godine kada dobivam svoje prvo računalo – popularni Commodore 64.

Danas, dosta godina i brdo različitih računala i operativnih sustava poslije, želja da naučim nešto novo je još uvijek jaka kao i prije 20-ak godina. Može se reći da mi ta želja uvelike “pomaže” u mom poslu. Tijekom svoje karijere sam promijenio nekoliko poslodavaca i radio na nekoliko različitih pozicija.

Zbog toga danas imam znanja s područja digitalnog oglašavanja (AdWords, Bing, Yandex), SEO-a i društvenih mreža – tehnologijama koje se svakodnevno mijenjaju i svakim trenutkom su sve više povezanije i povezanije.

Opcenito small
upravljanje

Ova znanja uspješno primjenjujem i na vlastitim projektima gdje ponekad testiram i razne teorije i pretpostavke. Ovo mi omogućuje da uvijek budem upoznat s najnovijim trendovima i da uspješno donesem odluku o tome što i kako funkcionira.

U zadnje vrijeme, zapravo sad već nekoliko godina (vrijeme leti), se bavim i upravljanjem ljudskim potencijalima. Rekao bih da se radi o vrlo zanimljivom području. Razlog je taj što nijedan zaposlenik zapravo - nije isti. Svatko je poseban i prema svakom se treba primijeniti drugačiji pristup.

Upoznajte me putem društvenih mreža

Kratke crtice o blogu

Ovaj blog na kojem se nalazite je prvotno pokrenut s razlogom da na njemu pišem i podijelim svoja mišljenja o različitim stvarima koje dodiruju sve sfere digitalnog marketinga. Međutim, neki tekstovi su i malo manje povezani s internet marketingom, tj. mogli bismo reći da se obrađuju i teme koje su općenite.

Svi tekstovi koji se nalaze na ovom blogu su pisani u dobroj namjeri da podijelim ideje ili znanje koje imam o određenim stvarima. Tko zna, možda ću potaknuti i Vas koji čitate ovaj blog da podijelite određena znanja ili ideje sa mnom. U svakom slučaju, zahvalan sam Vam što se nalazite na mojem blogu i što nalazite moje tekstove zanimljivima.

Naravno, ovo je moj blog i mogu pisati što god ja želim. Drugim riječima, zastupam mišljenje da je svatko slobodan da kaže što želi. Isto tako - svatko bi trebao uvažiti činjenicu da postoje drugačija mišljenja od njegovih vlastitih.

Jedina prava mudrost je znanje da ništa ne znaš.

- Sokrat

Upoznajte me putem društvenih mreža

Pravne crtice

Svi tekstovi koji su objavljeni na ovoj stranici su u vlasništvu njegovog autora. Svi tekstovi i/ili dijelovi tekstova su slobodni za kopiranje i korištenje na drugim stranicama ali samo u svojim neizmijenjenim oblicima (bez ikakvih prepravaka). U gore opisanom slučaju korištenja dijela i/ili cijelog teksta potrebno je staviti link na ovu web stranicu odakle je tekst preuzet, kao i navesti autora kopiranog/upotrebljenog teksta.

 Stavovi i mišljenja iskazana u člancima i/ili komentarima na ovoj web stranici su moji osobni stavovi i ne odražavaju stavove mojih poslovnih partnera i/ili tvrtki u kojima radim ili u kojima sam radio.